Кошик
8343 відгуків
Панікахи, Дніпро, Україна
Додати відгук
Придбати картини по номерам. Магазин "Орігамі". Україна
+380 (73) 200-10-63
Кошик

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

1. Загальні положення

1.1 Справжня Політика конфіденційності (далі — «Політика») розроблена ТОВ «Вапром» (реєстраційні коди: 36507036, адрес: 02121, Київ, ул. Харківська шосе, 201-203, корп. 2 А, літера «Ф», далі — «Общество» і/або «Адміністрація Портала») Відповідно до чинних законодавства України, зокрема Закону України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року No 2297-VI щодо Користувачів Портала Prom.ua і встановлює лад отримання, збирання, накопичення, зберігання, оброблення, використання, забезпечення захисту та розкриття персональних даних (далі — «Дані») Користувачів Портала.

1.2 Під даними розуміється будь-яка інформація, що належить прямо чи непрямо до певного Користувача. Це може бути: ім'я, прізвище, адреса електронної пошти, номер телефона, регіон проживання, ip-адреса, дані про використовуваний Користувач пристрою (комп'ютер, тип браузера, операційна система мобільного пристрою), повідомлення (інформація, яка міститься в листуваннях між Користувачами один з одним, а також у перезаписуванні з Адміністрацією Портала), інша комунікаційна інформація, яка за бажанням Користувача надається їм за допомогою реєстраційної форми та/або у разі заповнення свого Профіль на Порталі, написання повідомлення і/або відгуку, або інформація, отримана під час усної комунікації Користувачів і Адміністрації Портала.

1.3 Під обробленням данних розуміється будь-яка дія з даними зокрема, але не обмежуючись: доступ, установлення, поширення, збирання, систематизація, зберігання, записування, передавання, блокування, видалення, уточнення, оновлення та/або зміна, знебарвлення та інші способи використання даних Інтернет.

1.4 Розпорядковувачем цих є організація з обмеженою відповідальністю «Вапром» (реєстраційний код: 36507036).

1.5 Користувач, виконавши реєстрацію на Порталі, вносячи водночас свої персональні дані та/або надаючи ці дані іншим способом, і/або здійснюючи будь-які дії в межах сайту Prom.ua і/або використовуючи будь-яку частину Сайта і/або за допомогою вираження згоди — активувавши кнопку «зареєструватися» через форму сайту (чекбокс), висловлює свою відповідність з положеннями справжньої Політикою й дає ТОВ «Уапром» а також третім особам, які надають ТОВ «УАПРІМ» послуги, зокрема, але не винятково обробляють платежі, здійснюють доставку, роздільну здатність на оброблення своїх даних.

1.6 Користувачі можуть надавати Дані самостійно способом розміщення їх на Порталі або повідомляючи через канали телефонного зв'язку і/або на електронну і/або поштову адресу Товариства, або Дані можуть надаватися з інших джерел (відповідно до з п.3 справжньою Політикою) наприклад, відгуки Користувачів (оцінки, коментарі, підтвердження інформації) або інша інформація від третьої особи, надана в процесі напрямку претензій, притягання і/або розгляд спорів, і/або інформація з загальнодоступних джерел в мережі Інтернет.

1.7 Користувач не має права використовувати сайт Prom.ua, якщо він не погоджується з умовами справжньої Політики.

1.8 Користувач визнає, що в разі його халатного ставлення до безпеки та захисту його даних з авторизації (пароль, логін) треті обличчя можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису та даних Користувача. Товариство не несе відповідальності за втрати, завдані таким доступом.

2. Які особисті дані можуть збиратися

2.1 Товариство може збирати такі Дані:

— ім'я, прізвище, відмітність, дата народження, стать, сімейне положення, дані уповноваженого обличчя компанії, назва компанії, реквізити компанії, контактні телефони, адреса електронної пошти, адреса розташування компанії, інші комунікаційні дані за бажання Користувача;

- інформація про обліковий запис Користувача, зокрема номер телефона, адресу електронної пошти, логін і пароль, інші Дані, необхідні для здійснення обслуговування користувачів Портала, комунікації з Користувачами, зокрема, коли Користувач звертається в службу підтримки Портала;

- інформація, яку користувачі надаютьетеетелю під час укладеннягодах про надання послуг через акцепта публічні ферми, розміщеної на Порталі та/або укладаючи договорення на надання додаткових послуг на Порталі;

- інформація, необхідна для здійснення комунікацій між Користувачами Портала, зокрема для здійснення й підтвердження зробок між продавцями та покупцями, отримання і відправлення повідомлень, розміщення відгуків, коментарів, здійснення платежі;

- дані про використовувані Користувачем пристрої, інформація про вебсайти Користувачів і/або їхні мобільні дані (в разі, якщо Користувач використовує мобільний застосунок), як-от: ip-адреса, дата та час, коли Користувач користується Порталом, інформація про програмне забезпечення, а також використовуваний інтернет-браузер, інформація про операційну систему мобільного пристрою, інформацію про роботу пристроїв Користувача, індивідуальні ідентифікатори пристроїв, які використовують користувачі;

- дані, отримані внаслідок проведення організацією та/або третіми уповноваженими організацією особами, різних опитуваннях, пов'язаних із поліпшенням надання сервісу Користувачам; інформація, отримана організацією внаслідок проведення маркетингових активностей;

- інформація, розміщена Користувачами за результатами їх обслуговування, відгуки, коментарі, звернення до служби підтримки,ичності, претензії ін. звернення.

2.2 Товариство також може обробляти Дані за допомогою таких технологій:

- файли Cookies (кульки — невеликий фрагмент даних, які пересилаються на комп'ютер користувача під час переходу на вебсторінок і/або під час перегляду рекламного модуля на вебсторінці та зберігаються на комп'ютері користувача та/або в його мобільному пристрої);

- пікселі (pixels — цифрові зображення, елемент матриці дисплеїв, що формують зображення), що дають змогу відстежити, як часто Користувач використовує вебсторінку для визначення браузера Користувача та надання сервісів, наприклад зберігання Цей у кошику між відвідуваннями; а також для усунення помилок роботи Портала, ініціованих Користувачем, водночас вся інформація обробляється «як є» і не змінюється в процесі збирання даних.

3. Використання та цілі оброблення даних

3.1 Товариство використовує та обробляє дані, для:

- здійснення покладенох на товариство функцій, володінь і обов'язків відповідно до чинного законодавства України, також забезпечення реалізації громадянсько-правових, господарських і розплутових відносин;

- для ідентифікації клієнта як Користувача Портала, для зв'язку з Користувачами, зокрема для надання послуг, оброблення платежів, відправлення операційних операцій, надання звітності, ведення бухгалтерського та управлінського обліку, створення та реалізації бонусних програм, програм лояльності, відправлення листівок поштою, електронною поштою, на номер мобільного телефона, зокрема для відправлення комерційних пропозицій, повідомлення про акція і радіом Prom.ua,  а також інших порталів/сайтів, які є в розпорядженні та/або належать ТОВ "УАПРІМ", поліпшення якості надання послуг, формування рейтингів, аналізу активності Користувачів, здійснення пошуку за ключовими словами, керування трафіком на Порталі, аналізу та прогнозування переваг, інтересів Користувачів; проведення науково-дослідної й аналітичної активності, а також забезпечення дотримання умов Користувачів угоди, Правил розміщення інформації на Порталі, Правил публікації відгуків, Правило оформлення товарних позицій, Правил розміщення оголошень.

3.2 Товариство не обробляє Данних, які стосуються расової, національної належності, політичного поглядів, національностей та інших поглядів, членства в громадських об'єднаннях. Інформація, яка характеризує фізіологічні особливості Користувачів, на основі яких можна встановити його особистість, не обробляється.

3.3 Терміни оброблення та зберігання цих визначаються з огляду на мету оброблення даних, а також з огляду на умови, зазначені вктах, укладених із Користувачами відповідно до вимог чинного законодавства України.

4. Умови надання доступу до даних

4.1 Розкриття даних відбувається під час замовлення Користувачем товарів/услуг на Prom.ua продавцю/постачальнику таких товарів послуг, але тільки в об'ємі, який необхідний для ідентифікації Користувача та його замовлення.

4.2 В окремих випадках, для демонстрації ефективності роботи Портала та підвищення іміджу Портала, організація може розкривати статистику роботи сайтів Користувачів, не розкриваючи водночас персональні дані та інформацію, яка є комерційною таємницею.

4.3 Сайт Prom.ua, крім іншого, надає можливість використовувати API послуги Youtube. Персональні дані Користувачів, що використовують API послуги Youtube, обробляються, зберігаються та передаються відповідно до умов використання API послуг YouTube, доступними за посиланням: https://www.youtube.com/t/terms, а також відповідно до Політики конфіденційності Google, доступної за посиланням: https://policies.google.com/privacy.

4.4 На Порталі містяться посилання на інші вебресурси під час переходу Користувачами, на які дія справжньої Політики не поширюється.

4.5 Товариство обробляє дані на законній і точній основі: Дані не розкриваються третім особам і не поширюються без згоди Користувача, за винятком випадків передбачених чинним законодавством України та тільки в для національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не винятково:

- за обґрунтованими запитами державних органів, що мають право споживати й отримувати такі дані;

- в тому разі якщо, на думку ТОВ «УАПРІМ», Користувач порушує умови справжньої Політики та/або інших договорів і погоджень в'язаних між ТОВ «УАПРОМ» і Користувачем, а також положень Користувальної угоди, Правил розміщення інформації на Портал, Правил публікації відгуків, Правило оформлення товарних позицій, Правил розміщення оголошень.

4.6 Товариство залишає за собою право відповідно до вимог чинного законодавства України здійснювати обмін даними з державними органами для: запобігання шахраям на Порталі, урегулювання спірних ситуацій і вияснення обставин, які можуть бути/зстати причиною порушення чинного законодавства, а також у разі виявлення організацією неправильномірних дій Користувачів Портала і/або отримання претензій, притягання, звернень від третя осіб.

5. Як змінити/видкотити Дані або відкликати відповідність

5.1 Користувачі в будь-який момент можуть змінити/видалити особисту інформацію або відмовитися від розсилання, або відхиляти свою відповідність на обробку даних через свій персональний кабінет або, надіславши повідомлення на електронну адресу: support@prom.ua або поштову службу адреса: 02121, Київ, ТОВ «УАПРОМ», ул. Харківська шосе, 201/203, корпус 2-А, буква Ф.

5.2 Після отримання такого повідомлення проданого Користувача буде припинено, а його Дані будуть видалені, крім випадків, якщо таке оброблення може бути потрібне відповідно до чинного законодавства України.

5.3 Функціонування деяких можливостей Prom.ua, для яких потрібна наявність інформації про Користувача, може бути припинена з моменту зміни/видання даних.

5.4 Товариство обробляє та зберігає даній для реалізації цілей, зазначених у справжній Політиці впродовж усього необхідного періоду для цього, але не більш ніж 5 (п'яті) років із дати останньої взаємодії Користувача з Порталом.

6. Захист даних

6.1 Товариство, під час оброблення даних застосовує всі необхідні технічні, організаційні, правові заходи для захисту Данних від неправильномірного і/або несанкціонованого доступу до таких даних, зокрема зміни, видалення, надання, поширення, а також інших неправильномірних дій.

6.2 Товариство на постійній основі здійснює контроль за прийнятими мірами з забезпечення безпеки.

7. ДОДАТКОВІ УСЛІДИ

7.1 Товариство залишає за собою право змінити умови справжньої Політики в будь-який момент. У такому разі оновлена редакція буде розміщена на сторінці за адресою: https://prom.ua/privacy-policy. У разі, якщо Користувач не погоджується зі змінами, він зобов'язується негайно припинити будь-яку взаємодію з Порталом.

7.2 ТОВ «УАПРІМ» не несе відповідальності за шкоду або втрати, які поніс Користувач або треті обличчя внаслідок помилкового розуміння або нерозуміння умов справжньої Політики.

7.3 У разі, якщо будь-яке положення справжньої Політики, включно з будь-якою пропонуванням, пункт або їх частиною, визнається чинним законодавством України або недійним, це не вплине на інші положення, вони залишаються повністю у силі та надалі діятимуть у повній силі та є дійсні, а будь-яке недіяльне положення, або положення, яке не може бути здійснене, без подальших дій Сторон, вважається зміненим, виправленим тією мірою, у якій це необхідно для забезпечення його дійсності та можливості виконання.

7.4 Термінологія, яка використовується в справжній Політиці, має таке ж значення, як і вкористувацькому Союзі, якщо не зазначено інше.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner